Ergonomische zadelkrukken


Waarom een ergonomische zadelkruk

Ergonomisch verantwoord zitten wordt belangrijker voor iedereen die zijn werkdag zittend doorbrengt. Thuis, op kantoor, in het onderwijs of in een praktijk, goed zitten is belangrijk! Kies daarom voor een zadelkruk. Een zadelkruk is een effectieve oplossing tegen rug-en nekklachten. Dankzij het ergonomische zadel wordt het lichaam gedwongen om een gezonden werkhouding aan te nemen. De vorm van het zadel draagt ook bij aan het stimuleren van de bloedsomloop en het trainen van de rug-en nekspieren. Dit resulteert in een productieve en actieve werkdag!

Wat zijn de voordelen van een zadelkruk?

  • Actieve zithouding
  • Ergonomisch zadel
  • Productievere werkdag
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Vermindert rugklachten

Welke zadelkruk past bij mij?

Firmseats beschikt over een uitgebreid assortiment aan krukken voor verschillende sectoren en beroepsgroepen. Medische werkkrukken zijn bijvoorbeeld krukken die zijn ontwikkeld om zo hygiënisch mogelijk te zijn. Bent u tijdens uw werkzaamheden opzoek naar extra ondersteuning? Dan is een zadelkruk met rugleuning een goede oplossing. De rugleuning zijn volledig verstelbaar zodat deze geheel naar wens kan worden ingesteld. Daarnaast zijn de zadels van Firmseats in verschillende materialen leverbaar. Naast het standaard kunstleer, zijn de zadels ook leverbaar in PU (polyurethaan). Polyurethaan kenmerkt zich door zijn robuustheid en is uitstekend schoon te maken met agressief schoonmaakmiddel. Onze specialisten vertellen u graag meer over welke zadelkruk het beste bij u past!

Welke afmeting past bij mij?

De krukken uit de Firmseats Classic Collectie zijn beschikbaar in twee varianten. Naast de reguliere uitvoeringen bieden wij ook een XL variant en een S variant. De XL variant is geschikt voor iedereen en zeker aan te raden voor iedereen langer dan 1.85 meter. De S variant is geschikt voor gebruik waarbij de zithoogte lager is dan bij een regulier bureau. Bijvoorbeeld het onderwijs. Met ons ruime assortiment aan gasveren kunnen wij iedere gewenste zithoogte bereiken. Bent u opzoek naar een specifieke hoogte? Neem contact op met onze specialisten!

Advies nodig?

Heeft u extra hulp nodig bij uw keuze? Onze adviseurs helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via sales@firmseats.nl of bel +31 (0)321 38 51 79