Over Firmseats


Waar Firmseats voor staat.

Firmseats staat voor de beste kwaliteitskrukken geschikt voor de professionele markt. Firmseats monteert deze onverwoestbare krukken in Nederland met uitsluitend high-end onderdelen. 10 jaar garantie toont het vertrouwen in onze producten. Kantoren, kappers, therapeuten, artsen en vele andere beroepsgroepen in Nederland en België zitten op een Firmseats kruk.

Firmseats staat voor de beste prijs. De prijzen zijn lager dan u gewend bent te betalen. Reden hiervoor is dat Firmseats de onderdelen waaruit de kwaliteitskrukken worden samengesteld groot inkoopt. Daarnaast deelt Firmseats geen marge met de tussenhandel en houdt het de verkoopkosten beperkt. Firmseats deelt deze besparing met u en hoopt dat uw enthousiasme ervoor zorgt dat ook u weer een klant aandraagt.

Firmseats staat voor gemak en service. De kruk kent een eenvoudig 1-2-3 clicksysteem en we leveren de volgende werkdag. Als er toch eens een wieltje kapot raakt, sturen we gewoon alleen een wieltje op! Twijfelt u nog, vraag dan een proefplaatsing aan. Wilt u graag een professionele kruk voor een zeer scherpe prijs, maar heeft u afwijkende productwensen, neemt u dan contact op met sales@firmseats.nl – Onze specialisten nemen dan contact met u op om de door u gewenste kruk samen te stellen!

Wij zorgen dat u ergonomisch kunt zitten!

Met vriendelijke groeten,

Erwin Hammer


Erwin Hammer

Jaren geleden ben ik gestart met Firmseats met het doel om hoogwaardige krukken toegankelijker te maken voor alle beroepsgroepen. Toen nog klein en eenvoudig alleen via Bol.com. Inmiddels is Firmseats uitgegroeid tot een volwaardig E-Commerce bedrijf met terugkerende klanten vanuit heel Europa. Ik vind het geweldig om te zien dat zoveel professionals de weg naar een kwaliteitskruk weten te vinden. Daarnaast is Firmseats onmisbaar geworden in de medische sector. Zorggroepen met hoge eisen verkiezen Firmseats boven alle andere merken. Probeer zelf maar en vraag een proefzitting aan!


Assemblage

Alle krukken van Firmseats worden in huis geassembleerd op onze locatie in Dronten. Uitsluitend met de allerbeste onderdelen. Wij versturen onze producten knockdown verpakt. Dankzij het 1-2-3 clicksysteem heeft u uw kruk binnen 30 seconden in elkaar gezet. De krukken van Firmseats zijn daarnaast compleet circulair. Mocht het nodig zijn een onderdeel te vervangen, dan is dat geen probleem want alle onderdelen zijn namelijk los leverbaar waardoor de levensduur van kruk verlengd wordt en kan de kruk nog jaren mee!


Proefplaatsing

Nieuwsgierig geworden naar een van onze krukken of bureaustoelen maar toch eerst even proberen? Geen enkel probleem! Probeer een van onze zitoplossingen twee weken gratis uit. Zo weet u precies wat de beste keuze voor u is. Interesse in een proefplaatsing? Vraag gemakkelijk een proefplaatsing aan via ons formulier.

Heeft u vragen over een proefplaatsing? Neem contact met ons op via +31 (0)321 - 38 51 79 of mail naar sales@firmseats.nl


VACATURE

ONDERNEMENDE SALESMANAGER

Kom jij helpen om de groei van Firmseats verder te versnellen? Begrijp jij de behoeften van inkopers en het bouwen van sterke zakelijke relaties? Dan biedt Firmseats een fantastische kans!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het genereren van omzet en vorm je de centrale schakel in het volledig bewerken en bedienen van zowel onze bestaande als nieuwe contacten. Als eerste aanspreekpunt voor al onze klanten, beantwoord jij diverse vragen over (medische) krukken en stoelen en bied je oplossingen, offertes en samples. Door jouw proactieve houding en opvolging overtuig je klanten tot aankopen over te gaan.

De samenwerking met het operationele team op kantoor in Dronten maakt groei binnen Nederland, België en later ook Duitsland redelijk eenvoudig te realiseren. Met enthousiasme en doorzettingsvermogen zorg jij voor het gewenste resultaat.

Wat ga je doen

  • Onderhouden en uitbreiden van samenwerking met bestaande klanten, inclusief actief werken aan uitbreidingsmogelijkheden.
  • Commerciële marktanalyse en ontwikkeling van concrete actieplannen voor Firmseats
  • Acquisitie, onboarden en begeleiden van nieuwe klanten
  • Continu waarborgen van klanttevredenheid door proactieve aandacht en opvolging.
  • Vertegenwoordiging van Firmseats op beurzen en tijdens deelnames aan vakbeurzen.

Wat wij vragen

  • Brede saleservaring B2B en B2C. Een netwerk bij medische instellingen zoals ziekenhuizen is een pré.
  • Een zeer sterke commerciële en ondernemende instelling
  • Planmatig en gestructureerd in het bewerken van de markt

Dit is echt een functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. We bieden uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling via opleiding en training.

Daarnaast bieden we je ook een leuk en dynamisch team, een ondernemend salaris wat door eigen succes flink kan oplopen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Bel gerust met Erwin Hammer (06-46171620) of mail je motivatie naar erwin@firmwork.nl