Over Firmseats


Waar Firmseats voor staat.

Firmseats staat voor de beste kwaliteitskrukken geschikt voor de professionele markt. Firmseats monteert deze onverwoestbare krukken in Nederland met uitsluitend high-end onderdelen. 10 jaar garantie toont het vertrouwen in onze producten. Kantoren, kappers, therapeuten, artsen en vele andere beroepsgroepen in Nederland en België zitten op een Firmseats kruk.

Firmseats staat voor de beste prijs. De prijzen zijn lager dan u gewend bent te betalen. Reden hiervoor is dat Firmseats groot inkoopt en op 1.500.000 onderdelen zit. Daarnaast deelt Firmseats geen marge met de tussenhandel en houdt het de verkoopkosten beperkt. En, dat kan ook met dit product! Firmseats deelt deze besparing met u en hoopt dat uw enthousiasme ervoor zorgt dat ook u weer een klant aandraagt.

Firmseats staat voor gemak en service. De kruk kent een eenvoudig 1-2-3 clicksysteem, en we leveren de volgende werkdag. Als er toch eens een wieltje kapot raakt, sturen we gewoon alleen een wieltje op! Twijfelt u nog, vraag dan een proefplaatsing aan. Wilt u graag een professionele kruk voor een zeer scherpe prijs, maar heeft u afwijkende productwensen, neemt u dan contact op met sales@firmseats.nl – Onze specialisten nemen dan contact met u op om de door u gewenste kruk samen te stellen!

Wij zorgen dat u ergonomisch kunt zitten!

Met vriendelijke groeten,

Erwin Hammer


Erwin Hammer

Jaren geleden ben ik gestart met Firmseats met het doel om hoogwaardige krukken toegankelijker te maken voor alle beroepsgroepen. Toen nog klein en eenvoudig alleen via Bol.com. Inmiddels in Firmseats uitgegroeid tot een volwaardig E-Commerce bedrijf met terugkerende klanten vanuit heel Europa. Ik vind het geweldig om te zien dat zoveel professionals de weg naar een kwaliteitskruk weten te vinden. Daarnaast is Firmseats onmisbaar geworden in de medische sector. Zorgroepen met hoge eisen verkiezen Firmseats boven alle andere merken. Probeer zelf maar en vraag een proefzitting aan!


Assemblage

Alle krukken van Firmseats worden in huis geassembleerd op onze locatie in Dronten. Uitsluitend met de allerbeste onderdelen uit voornamelijk Europa. Wij versturen onze producten knockdown verpakt. Dankzij het 1-2-3 clicksysteem heeft u uw kruk binnen 30 seconden in elkaar gezet. De krukken van Firmseats zijn daarnaast compleet circulair. Alle onderdelen zijn namelijk los leverbaar waardoor de levensduur van kruk verlengd wordt en kan de kruk nog jaren mee!


Proefplaatsing

Nieuwsgierig geworden naar een van onze krukken of bureaustoelen maar toch eerst even proberen? Geen enkel probleem! Probeer een van onze zitoplossingen twee weken gratis uit. Zo weet u precies wat de beste keuze voor u is. Interesse in een proefplaatsing? Vraag gemakkelijk een proefplaatsing aan via ons formulier.

Heeft u vragen over een proefplaatsing? Neem contact met ons op via +31 (0)321 - 38 51 79 of mail naar sales@firmseats.nl