Productinformatie

SALON PRO

Zithoogte: 62 - 86.5 cm

€ 239,00 excl. BTW. € 197,52
Beschikbaar

10 jaar garantie op de gasveer

Geen gereedschap nodig

Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd

Gratis verzending

Omschrijving

De Firmseats Salon Pro is een zeer professionele 'kappersfiets' gemaakt door specialisten in samenwerking met de kappers. Het zadel is erg zacht wat het werken op deze kruk absoluut een genot maakt. De vorm van het zadel is speciaal ontwikkeld om een ergonomische zithouding te stimuleren. Nek-, rug-, en schouderklachten worden hiermee voorkomen! Daarnaast beschikt de kruk over een bekken-kantel mogelijkheid. Het ernorme hoog/laag bereik maakt het mogelijk om zittend en halfstaande handelingen te verrichten. De kruk is ook leverbaar met een smaller zadel.

Ook de stijlvolle wielen zijn speciaal ontwikkeld om geen haren op te nemen. Blokkerende wielen door grote plukken haar behoren absoluut tot de verleden tijd met deze kruk! De wielen zijn vrijlopend als je op de kruk zit, en remmen als je niet op de kruk zit. Hierdoor schiet de kruk niet onder je vandaan zodra je wil gaan zitten. Ook niet als je halfstaande aan het knippen bent. De hoogte is eenvoudig te verstellen via de hendel aan de zijkant van de kruk. De zithoogte heeft een bereik van 62 tot 86.5 cm.

Montage

De kruk wordt knockdown geleverd in drie delen. De kruk is eenvoudig binnen 30 seconden en zonder gereedschap in elkaar te zetten.

Garantie

De stoelen en krukken van Firmseats worden uitvoerig gestest in de zwaarste omstandigheden. In combinatie met de allerbeste onderdelen zijn wij in staat om 10 jaar garantie te bieden! Gaat er onverhoopt iets kapot? Geen enkel probleem. Ons serviceteam repareert bij u op locatie.

Kenmerken
Artikel codeFS073
Kleur Zwart
Zithoogte 62 - 86.5 cm
Materiaal zitting Kunstleer
Materiaal frame Aluminium
Werkblad hoogte 90 - 110 cm
Geschikt voor type vloer Harde en zachte vloeren
Hoogte verstelling Ja
Mechaniek Bekken-kanteling