Personalisatie

Net even anders, alleen bij Firmseats!

Ontdek het ultieme comfort en de hoogste kwaliteit in onze collectie zadelkrukken. Bij Firmseats begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft, daarom bieden we niet alleen standaard zadelkrukken aan, maar ook volledig op maat gemaakte opties.

Onze Specialiteiten:

  1. Personaliseer je Zadelkruk

Bij ons is het mogelijk om jouw zadelkruk volledig naar wens te personaliseren. Kies uit een breed scala aan hoogwaardige stoffen om je kruk een persoonlijke touch te geven. Of het nu gaat om een professionele uitstraling voor op kantoor of een levendige kleur voor in je creatieve ruimte - de mogelijkheden zijn eindeloos.

  1. Medische Aanpassingen

Voor medische professionals bieden we de mogelijkheid om de zadelkruk te laten stofferen in dezelfde kleur als je behandelstoelen. Creëer een uniforme en professionele uitstraling in jouw praktijkomgeving. Comfort ontmoet stijl voor de ultieme werkervaring.

  1. Bedrijfslogo Borduren

Laat je bedrijfsidentiteit stralen door je bedrijfslogo te laten borduren op de zitting van je zadelkruk. Het is de perfecte manier om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij klanten en collega's.

Voordelen van Firmseats

  • Ergonomisch ontworpen krukken voor optimale ondersteuning en comfort;
  • Maatwerk aanpassingen mogelijk;
  • Hoogwaardige kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik;
  • Kostenbesparend - vaak voordeliger dan andere aanbieders;
  • Uitstekende service - razendsnelle levering en reparatie op locatie bij een defect.

De perfecte partner

Bij Firmseats geloven we in het belang van een goed samengesteld assortiment werkkrukken en zadelkrukken voor grote (zorg) instellingen en bedrijven. Ons proces van persoonlijk overleg, proef-zitdagen en maatwerk aanpassingen zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van het comfort en de ondersteuning tijdens het werk. We zijn er trots op dat we besparing mogelijk maken zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en bieden uitstekende service met snelle levering en service op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van een assortiment dat volledig is gericht op het welzijn van iedere organisatie.

Neem contact met ons op via het contactformulier of via sales@firmseats.nl - +31 (0)321 38 51 79