Materiaalsoorten

Stoffering en materiaalsoorten

Onze zadels voor zadelkrukken worden met de grootste zorg en aandacht gestoffeerd, en we bieden verschillende materiaalopties om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Standaard leveren we onze zadels met kunstleer van hoge kwaliteit, in een zwarte kleur. Kunstleer staat bekend om zijn duurzaamheid en eenvoudig onderhoud, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik en een lange levensduur heeft.

Naast het standaard kunstleren materiaal, bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor diverse kleuren Stamskin of Purfect stof, op specifieke klantvraag.

Purfect is een hoogwaardige stof die wordt gekenmerkt door zijn uitstekende duurzaamheid en comfort. Het is gemaakt van polyurethaan, waardoor het materiaal waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken is. Purfect is zeer slijtvast en bestand tegen krassen, wat betekent dat het zijn duurzame uitstraling lang behoudt, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt Purfect een populaire keuze voor situaties waarin het zadelkruk vaak wordt gebruikt of blootstaat aan ruwe omgevingen.

Stamskin is een hoogwaardige kunstleren bekledingsstof die bekend staat om zijn uitstekende weerstand tegen schuren, scheuren en vlekken. Het materiaal is vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën, waardoor het zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Stamskin is ontworpen voor langdurig gebruik en behoudt zijn originele uiterlijk en kwaliteit, zelfs na verloop van tijd en bij dagelijks gebruik. Deze eigenschappen maken stamskin een ideale keuze voor zadelkrukken die veelvuldig worden gebruikt in werkomgevingen waar hygiëne en duurzaamheid van groot belang zijn.
Ongeacht welke stofsoort je kiest, we kunnen je verzekeren dat we jouw zadel voor de zadelkruk met de grootste precisie en vakmanschap zullen stofferen. Zo kun jij genieten van het comfort en de functionaliteit die je verdient! Heb je vragen over de verschillende materialen of wil je graag persoonlijk advies bij je keuze? Geen probleem! Gewoon even contact met ons opnemen en we staan klaar om je te helpen!

Bij het kiezen voor Stamskin of Purfect stof geldt een meerpijs. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Vul het contactformulier in of via sales@firmseats.nl of +31 (0)321 38 51 79

PU (polyurethaan)

PU zittingen, ook wel bekend als polyurethaan, zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, hygiëne en comfort. Deze zittingen bestaan uit gegoten PU, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende slijtvastheid en gemakkelijk schoon te maken eigenschappen.

Het PU-materiaal biedt het beste van twee werelden: de weerbaarheid en duurzaamheid, wat de zittingen bij uitstek geschikt voor maakt voor werkzaamheden in fabrieken of ander productiewerk. Maar ook de maximale hygiëne. PU is uiterst agressief te reinigen wat dit materiaal erg gewild maakt in laboratoria en zorginstellingen. De PU zittingen van Firmseats bieden comfortabele zitplaatsen en zijn bestand tegen dagelijks gebruik.