Eigen assortiment

Samenstellen van uw eigen assortiment

Wij zijn Firmseats, jouw partner in het samenstellen van een op maat gemaakt assortiment werkkrukken en zadelkrukken voor grote (zorg) instellingen en bedrijven. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om medewerkers comfort en ondersteuning te bieden tijdens hun werkzaamheden. Daarom bieden de mogelijkheid samen met onze klanten een assortiment te creëren dat volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van de gebruikers. Lees verder om te ontdekken hoe ons proces zorgt voor de perfecte werkkrukken en zadelkrukken voor jouw organisatie!

Kennismaking

Ons proces begint met een persoonlijk overleg met jouw organisatie. We willen graag de specifieke behoeften begrijpen, zoals het type werk dat wordt uitgevoerd, de ergonomische eisen en eventuele speciale aanpassingen. Onze deskundige adviseurs werken nauw samen om een eerste opzet van het assortiment te maken dat aan de criteria van de organisatie en medewerkers voldoet.

Proef-zitdagen

Na het bepalen van de eerste opzet van het assortiment organiseren we proef-zitdagen. Tijdens deze dagen (op locatie) krijgen alle medewerkers de mogelijkheid om verschillende werkkrukken en zadelkrukken uit te proberen. We geloven dat de gebruikers zelf het beste kunnen beoordelen welke krukken het meest comfortabel en ondersteunend zijn voor hun specifieke taken. Door deze feedback te verzamelen, kunnen we het assortiment verder verfijnen

Laatste aanpassingen

Op basis van de feedback van de proef-zitdagen, voeren we maatwerk aanpassingen door aan het assortiment. Dit kan variëren van specifieke aanpassingen, zoals het aanpassen van werkhoogte, ondersteuning of zitvlakken tot het selecteren van nieuwe modellen die beter aansluiten bij de behoeften van de medewerkers. Ons doel is om een assortiment te creëren dat volledig aansluit op de behoeften van de organisatie en medewerkers waardoor ze comfortabel kunnen werken en optimaal kunnen presteren.

Voordelen van Firmseats

  • Ergonomisch ontworpen krukken voor optimale ondersteuning en comfort;
  • Maatwerk aanpassingen mogelijk;
  • Hoogwaardige kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik;
  • Kostenbesparend - vaak voordeliger dan andere aanbieders;
  • Uitstekende service - razendsnelle levering en reparatie op locatie bij een defect.

De perfecte partner

Bij Firmseats geloven we in het belang van een goed samengesteld assortiment werkkrukken en zadelkrukken voor grote (zorg) instellingen en bedrijven. Ons proces van persoonlijk overleg, proef-zitdagen en maatwerk aanpassingen zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van het comfort en de ondersteuning tijdens het werk. We zijn er trots op dat we besparing mogelijk maken zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en bieden uitstekende service met snelle levering en service op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het creëren van een assortiment dat volledig is gericht op het welzijn van iedere organisatie.

Neem contact met ons op via het contactformulier of via sales@firmseats.nl - +31 (0)321 38 51 79