Catalogus

Alles overzichtelijk

Bij Firmseats zijn we verheugd om ons uitgebreide assortiment werkkrukken en zadelkrukken aan onze klanten te presenteren. Om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken, bieden we een handige paper-based en PDF catalogus waarmee je gemakkelijk toegang hebt tot jouw unieke assortiment!

Voordelen van de catalogus

  1. Overzichtelijke presentatie: Onze catalogus is zorgvuldig samengesteld om je een duidelijk overzicht te bieden van het unieke assortiment speciaal voor jouw organisatie.
  2. Op iedere afdeling: Met de paper-based catalogus kun je fysieke exemplaren intern verspreiden binnen jouw organisatie. Zo kunnen teamleden, managers en besluitvormers direct toegang krijgen tot ons aanbod en samenwerken bij het maken van de juiste keuzes.
  3. Milieubewust: We begrijpen dat duurzaamheid en milieu belangrijk is voor jouw organisatie. Daarom bieden we naast de paper-based versie ook een digitale PDF catalogus aan. Dit vermindert de behoefte aan papier en helpt het milieu te sparen.
  4. Gemakkelijk bestellen: Of je nu de paper-based catalogus of de PDF versie gebruikt, bestellen is een fluitje van een cent. Elk product is voorzien van een bestelnummer, kwestie van doorgeven en de krukken zijn besteld. Ons team staat klaar om je bestelling snel te verwerken.

Hoe te bestellen?

  1. Via de catalogus: Blader door de paper-based catalogus en noteer de bestelnummers van de gewenste producten. Geef de bestelling door via sales@firmseats.nl
  2. Via de PDF Catalogus: Open de digitale PDF catalogus op je computer of tablet. Geef de bestelling door via sales@firmseats.nl

Neem contact op

Heb je vragen over ons assortiment, de catalogus of het bestelproces? Aarzel niet om contact op te nemen met ons. We staan klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je de juiste werkkrukken of zadelkrukken ontvangt die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Vul het contactformulier in of mail of bel naar sales@firmseats.nl of +31 (0)321 38 51 79