De beste krukken voor de medische specialist!

De krukken van Firmseats dragen bij aan een gezonde en ergonomische werkhouding. Een goede werkhouding zorgt voor meer comfort gedurende uw werkdag. Daarnaast bent u ook productiever en vitaler. Als medisch specialist wilt u natuurlijk alle aandacht hebben voor uw patiƫnten. Met als gevolg dat u niet altijd even goed zit. Dit kan verschillende lichamelijke klachten tot gevolg hebben. Kies daarom voor Firmseats. Wij bieden u de ondersteuning die u nodig heeft! Wat is de beste kruk voor een medisch specialist? Lees snel verder!

Ergonomische (zadel)krukken

De actieve zithouding wordt gestimuleerd door de ergonomische voor van het zadel. De vorm zorgt ervoor dat de bekken van het lichaam worden gekanteld en de heuphoek wordt vergroot. Dit draagt bij aan een betere bloedsomloop en een ergonomische houding. Met als uiteindelijke doel: een productieve en comfortabele werkdag! De krukken zijn standaard gestoffeerd in hoogwaardig stamskin kunstleder. Deze stof is bestand tegen urine, bloed, zweet en schimmel. Natuurlijk is deze stof ook 100% waterdicht. Stamskin is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Op speciaal verzoek kunnen de krukken (tegen meerprijs) gestoffeerd worden in een andere stof. Firmseats biedt naast reguliere zadelkrukken ook andere zittingen aan. Zoals ronde zittingen met verschillende ergonomische uitsparingen.

Firmseats Assistant Zadelkruk

De Assistant Zadelkruk is de #1 nummer zadelkruk voor de medisch specialist. Het comfortabele zadel maakt hem geliefd bij iedere gebruiker. Dankzij de vorm van het zadel neemt het lichaam een ergonomische houding aan. Daarnaast beschikt het zadel over een instelbare bekkenkanteling. Dit maakt het mogelijk om de kruk aan ieder lichaam aan te passen. Voor nog meer comfort is de kruk ook leverbaar met rugleuning. De rugleuning is volledig aanpasbaar en biedt zo optimale ondersteuning. Bekijk hier de Medical Zadelkruk met rugleuning. Maximale hygiƫne? Optioneel wordt de kruk geleverd met voetbediening. Hierdoor kunt u uw handen bij de werkzaamheden houden.

Firmseats Assistant Wave

Op zoek naar een comfortabele kruk waarmee u gemakkelijk alle kanten op kunt? Dan is de Assistant Wave een passende oplossing. Het zadel van de Wave is voorzien van afgevlakte randen. Dit voorkomt dat de bovenbenen worden afgekneld en het bevordert de bloedsomloop. De kruk kan eenvoudig worden bediend door het ringmechaniek rondom het zadel. U hoeft nooit meer te zoeken naar de hendel! Voor extra ondersteuning is het mogelijk om een rugleuning toe te voegen. Deze is geheel naar wens in te stellen voor optimale ondersteuning. Ook deze kruk is optioneel leverbaar met voetbediening. Bekijk hier de Medical Wave.

Firmseats Assistant Ergo

De Assistant Ergo is comfortabele tabouret kruk met een ergonomisch zitvlak. Dankzij de uitsparing in het zadel is de kruk erg toegankelijk en prettig om op te zitten. Het zadel is gestoffeerd in hoogwaardig stamskin leer wat net als de rest van de kruk, eenvoudig te reinigen is. Ook deze kruk is voorzien van het ringmechaniek waardoor de kruk gemakkelijk te bedienen is. Klik hier voor de Medical Ergo met extra ondersteuning. Net als de Assistant Wave is de Assistant Ergo ook leverbaar met rugleuning en voetbediening.

Advies nodig?

Wilt u meer advies bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact met ons op! Of bel naar: +31 (0)321 385179