Zadelkrukken met rugleuning


Zadelkruk met rugleuning

Een zadelkruk met een rugleuning is de perfecte zitoplossing voor beroepen waarbij de gebruiker lang achter elkaar zit. Deze comfortabele krukken zijn ontworpen om een gezonde zithouding te stimuleren tijdens het zitten. Deze stoel heeft een zadelvormige zitting, wat betekent dat de gebruiker in een zittende houding zit met hun benen gebogen onder het lichaam. Op deze manier wordt de wervelkolom recht gehouden en spanning op de rug vermindert.

De rugleuning van de zadelkruk is ontworpen om de gebruiker extra ondersteuning te geven in de onderrug terwijl ze zitten. Dit helpt om een goede houding te behouden en vermoeidheid en pijn in de rug verminderen. De zadelkrukken van Firmseats beschikken over verstelbare rugleuningen zodat de gebruiker de juiste hoek en ondersteuning voor de rug krijgt.

Deze krukken zijn erg populair in verschillende omgevingen, waaronder kantoren, werkplaatsen en thuis. Ze zijn een goede optie voor mensen die langere tijd moeten zitten, zoals bij het werken aan een bureau of het spelen van muziekinstrumenten.

Zadelkrukken zonder rugleuning

Naast zadelkrukken met een rugleuning beschikt Firmseats ook over een ruime collectie zadelkrukken zonder rugleuning. De traditionele zadelkruk is een type kruk dat is ontworpen met een zadelvormige zitting. Deze zitting is dusdanig gevormd dat het bekken in een natuurlijke positie wordt gehouden en de heuphoek open gaat staan.. In tegenstelling tot tabouret krukken, waarbij de zitting vaak platter is en de rug minder goed ondersteund wordt, biedt een zadelkruk een ergonomische zitpositie die het lichaam in balans houdt.

De zadelkruk is een goede keuze voor professionals die tijd zittend doorbrengen. Bijvoorbeeld achter een bureau of in een (medische) praktijk. Speciaal voor de medische sector heeft Firmseats de Medical collectie zadelkrukken. De zadelvormige zitting zorgt ervoor dat de bloedcirculatie beter wordt. Dit leidt weer tot een gezonde werkdag. Bovendien kan de zadelkruk ervoor zorgen dat je beter in staat bent om te bewegen en zo een actievere houding te behouden, wat kan helpen om de productiviteit te verhogen.