Medische zadelkrukken


Medische zadelkrukken

Elke medische specialist zal er alles aan doen om zijn of haar patiënt zo goed mogelijk te behandelen. Ook al moet er daarvoor in de meest benarde posities worden gewerkt. Uiteindelijk leidt dit verschillende klachten zoals rug-en nekpijn en een vermoeid gevoel aan het eind van de werkdag. Kies daarom voor goede ondersteuning tijdens uw werkzaamheden. Firmseats beschikt over een ruim assortiment van de beste krukken voor de medische sector. Volledig volgens alle eisen die worden gesteld aan medisch meubilair.

De beste ondersteuning

De krukken van Firmseats beschikken over speciaal ontwikkelde ergonomische zadels die de optimale zithouding waarborgen. De zadels zijn erg comfortabel en voorkomen dat de onderrug wordt belast. De rug, been en nekspieren worden gedurende de werkdag onbewust getraind. Dit draagt bij aan een vitale werkdag en een beter uithoudingsvermogen.

De Firmseats Medical krukken worden standaard uitgevoerd met onze unieke hygiënische wieltjes. Deze wielen nemen minder vuil op en zijn gemakkelijk schoon te maken. Samen met de stofhoes rond de gasveer zorgt Firmseats voor optimale hygiëne op uw werkvloer. Alle krukken in de Firmseats Medical Collectie zijn optioneel leverbaar met voetbediening. Zo kunnen de handen de werkzaamheden blijven uitvoeren terwijl de kruk in hoogte versteld kan worden. De krukken zijn compact in formaat en kunnen daarom gemakkelijk alle kanten op. Dat maakt het mogelijk om in alle vrijheid rondom de patiënt te werken.

Uw eigen assortiment

Voor grote zorgorganisaties waar regelmatig nieuwe krukken nodig zijn, biedt Firmseats de mogelijkheid om samen met u en uw organisatie een assortiment samen te stellen. Dit concept kan bijvoorbeeld bestaan uit een eigen catalogus of ander promotie materiaal. Het hebben van een eigen assortiment maakt het voor uw organisatie makkelijker om additionele aankopen opnieuw een eenvoudig te bestellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel naar +31 (0)321 38 51 79of mail naar sales@firmseats.nl. Onze adviseurs vertellen u graag meer!