Productinformatie

ASSISTANT ZADEL SMALL BALANS

Zithoogte: 54 - 74 cm

€ 489,00 excl. BTW. € 404,13
Beschikbaar

10 jaar garantie op de gasveer

Geen gereedschap nodig

Voor 12:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd

Gratis verzending

Omschrijving

De Firmseats Assistant Zadel Small Balans is een hoogwaardige medische werkrkuk met een ergonomisch zadel in combinatie met een balansmechaniek. Het zadel is volledig gestoffeerd in kunstleder. Kunstleder is erg slijtvast en geschikt voor intensieve reiniging. De onderkant van het zadel is afgewerkt met een afdekkap. Dit maakt de kruk extra hygiënisch. Het balansmechaniek stimuleert een actieve zithouding. Een actieve zithouding zorgt voor een betere doorbloeding en draagt bij aan een vitale werkdag. 

Het speciaal ontworpen smalle zadel stimuleert een ergonomische zithouding. Het lichaam wordt als het ware gedwongen rechtop te blijven zitten. Hiermee worden nek-, rug-, en schouderklachten voorkomen. Het zadel is geschikt voor iedereen en wordt zeker als prettig ervaren door vrouwen.

De kruk is onderdeel van de Firmseats Medical Collectie en is ontwikkeld in samenwerking met verschillende medisch specialisten. Dit maakt hem erg gewild in ziekenhuizen, klinieken en andere medische organisaties. Naast de goed te reinigen zitting, zijn ook andere componten goed schoon te houden. Zo zijn de wielen 'open' en houden geen vuil en stof vast. De kruisvoet heeft in plaats van ribben een open onderkant en voorkomt de ophoping van vuil en stof. Deze kruk is bij uitstek geschikt voor gebruik in extra steriele ruimtes. Bijvoorbeeld in een operatie kamer. De zithoogte is verstelbaar van 54 tot 74 cm via een ringmechaniek welke rondom de zitting loopt. 

Montage

De kruk wordt knockdown geleverd in drie delen. De kruk is eenvoudig binnen 30 seconden en zonder gereedschap in elkaar te zetten.

Garantie

De stoelen en krukken van Firmseats worden uitvoerig gestest in de zwaarste omstandigheden. In combinatie met de allerbeste onderdelen zijn wij in staat om 10 jaar garantie te bieden! Gaat er onverhoopt iets kapot? Geen enkel probleem. Ons serviceteam repareert bij u op locatie.

 

Kenmerken
Artikel codeFS318-SBA
Kleur Zwart
Zithoogte 54 - 74 cm
Materiaal zitting Kunstleer
Materiaal frame Aluminium
Werkblad hoogte 80 - 90 cm
Geschikt voor type vloer Harde en zachte vloeren
Hoogte verstelling Ja
Mechaniek Balansmechaniek