Vijf redenen om als medische praktijk te kiezen voor Firmseats!

Ergonomisch zitten en werken is voor steeds meer bedrijven en organisaties een belangrijk agendapunt. Een slechte zit- en werkhouding leidt steeds vaker tot ziekteverzuim op de werkvloer. Uit onderzoek van CBS (2020) blijkt dat het ziekteverzuim in de zorg in de laatste jaren nog niet eerder zo hoog is geweest. Daarbij stijgt ook de werkdruk in de zorg door een tekort aan personeel. Onderzoek van IZZ (2021) toont aan dat ruim 75% van het zorgpersoneel heeft verzuimd omdat, zij kampen met lichamelijke klachten. Ergonomische zadelkrukken bieden hiervoor een goede oplossing. De ergonomische werkhouding zorgt ervoor dat medewerkers goed worden ondersteund tijdens hun werkzaamheden en behandelingen. In de praktijk blijkt dat niet iedere kruk voldoet aan de gestelde eisen en de voorkeuren van de gebruikers. Wij kunnen dit beter! Daarom geven wij je vijf redenen waarom je als medische praktijk moeten kiezen voor Firmseats.

1. De beste kwaliteit voor een eerlijke prijs

Firmseats staat voor de allerbeste kwaliteit. Onze krukken worden uitsluitend gemaakt met high-end onderdelen. 10 jaar garantie toont het vertrouwen in onze producten. De prijzen van Firmseats zijn lager dan je gewend bent. Dit komt omdat wij strategisch inkopen en ruim 1.500.000 kwaliteitsonderdelen tot onze beschikking hebben. Daarnaast delen wij geen marge met de tussenhandel en houden wij onze verkoopkosten beperkt. Wij delen deze besparing graag met onze klanten!

2. Ongekende service

De beste service voor onze klanten. Dat is het uitgangspunt van Firmseats! Als het gaat om zitten, gunnen wij iedereen een comfortabele werkplek en een prettige gebruikerservaring. De keuze voor de juiste zitting is daarin erg bepalend.

Wij staan altijd voor je klaar met advies en bieden indien nodig een passende maatwerkoplossing. Bijvoorbeeld het omwisselen van een andere gasveer voor een snelle aanpassing van de zithoogte. Door onze ruime voorraad is het mogelijk de krukken en stoelen de volgende werkdag te leveren. Ook als een onderdeel kapot gaat, leveren wij deze gewoon uit voorraad en repareren de kruk of stoel op locatie!

3. Duurzaamheid en circulariteit

Bij Firmseats vinden wij circulariteit en duurzaamheid erg belangrijk. Tijdens het inkoopproces zijn wij continu op zoek naar de beste kwaliteit onderdelen. Zo bieden wij iedereen de garantie op een lange levensduur van bijvoorbeeld wielen of gasveren. Ook op het gebied van transport en verpakkingsmateriaal doen wij ons uiterste best om de impact hiervan minimaal mogelijk te houden.

Gaat er onverwacht een onderdeel kapot? Dan is deze dankzij ons modulaire systeem gemakkelijk te vervangen. Op deze manier kan de levensduur van de kruk keer op keer worden verlengd. Zo helpen wij graag mee aan circulariteit.

4. Assortiment op maat

Zoals we bij punt twee beschreven, gunnen wij iedereen een comfortabele werkplek en een prettige gebruikerservaring! De keuze voor de juiste zitting is daarin erg bepalend. Wij helpen je graag bij deze keuze. Ieder lichaam is anders en heeft andere voorkeuren. Om iedere medewerker de juiste keuze te laten maken, hebben wij een uniek concept bedacht. Aan de hand van een proef-zitdagen maken wij samen een assortiment op maat. Dit assortiment ligt dan 100% op voorraad en wordt super snel geleverd.

5. Hygiëne

Wij begrijpen dat in de medische sector het borgen van veiligheid en hygiëne voorop staat. Bij het samenstellen van ons assortiment is daarom gekozen voor hoogwaardige, duurzame stoelcomponenten die effectief te reinigen zijn.

Alle stoelen en krukken in de Medical Collectie zijn voorzien van open wielen die het vasthouden van vervuiling voorkomen. De kruisvoet is zo ontworpen dat ook deze zo min mogelijk vuil vasthoudt. Het oppervlak is glad gepolijst en de onderkant heeft geen ribben waardoor de ophoping van vuil en stof wordt voorkomen. Ook de gasveer blijft stofvrij dankzij de beschermende stofhoes.

Kortom, elke stoel of kruk is goed bestand tegen vervuiling en uitstekend te reinigen met alcoholhoudende reinigingsmiddelen.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar Firmseats en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel naar 0321 - 38 51 79 of stuur een mailtje naar sales@firmseats.nl

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!