Ergonomische krukken voor de mondzorg!

Tandartsen, orthodontisten en andere professionals in de mondzorg brengen hun dag veelal zittend door. Ze doen er alles aan om hun patiënten de allerbeste zorg te bieden. De meest vreemde en oncomfortabele posities zijn soms nodig om de behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Maar wie zorgt er eigenlijk voor de professionals? Wij van Firmseats nemen deze taak graag op ons!

Ergonomie in de praktijk is ontzettend belangrijk. Een goede zithouding gedurende de werkdag voorkomt rug-, nek- en schouderklachten. Het lichaam zoveel mogelijk ondersteunen in de juiste zithouding vormt hiervoor de basis.

De krukken van Firmseats zijn speciaal ontworpen voor alle professionals uit de medische sector. De comfortabele zittingen zorgen ervoor dat het lichaam de juiste zithouding aanneemt.

Gratis proefplaatsing!

Tandartskrukken van Firmseats

MEDICAL ZADEL Zithoogte: 54.5 - 74.5 cm
€ 459,00
excl. BTW. € 379,34
MEDICAL ERGO Zithoogte: 56 - 74.5 cm
€ 479,00
excl. BTW. € 395,87
MEDICAL WAVE Zithoogte: 55 - 73.5 cm
€ 479,00
excl. BTW. € 395,87

Firmseats, speciaal voor tandartsen!

Firmseats biedt een breed scala aan ergonomische tandarts krukken die speciaal zijn ontworpen om de houding van de tandarts te ondersteunen en de druk op de rug, heupen en schouders te verminderen. Onze krukken zijn verstelbaar in hoogte en hebben rugsteunen, zodat tandartsen hun kruk kunnen aanpassen aan hun eigen lichaamsvorm en lengte.

Onze ergonomische krukken zijn ook zeer gemakkelijk te verplaatsen dankzij de soepele en hygiënische wieltjes aan de onderkant. Dit zorgt voor minder onhandige lichaamsbewegingen en minder kans op blessures. Daarnaast zijn onze krukken ook esthetisch aantrekkelijk en passen ze goed bij moderne tandarts- en mondzorgpraktijken.

Traditionele krukken die niet instelbaar zijn dwingen de tandarts om in een ongemakkelijke houding te werken. Gebrek aan ondersteuning en comfort zorgt ervoor dat het lichaam sneller een onderuitgezakte houding aanneemt. Hierdoor neemt de kans op rug-, nek- en schouderklachten toe. Ook zorgt dit voor extra vermoeidheid gedurende de werkdag.

Ontdek onze unieke tandartsstoelen en artsen werkkrukken

Firmseats heeft een ruime collectie aan zadelkrukken en werkkrukken voor tandartsen, orthodontisten en andere mondzorg professionals. Alle modellen van uit onze collectie zijn met uiterste zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld. Het ontwerp zorgt ervoor dat het lichaam zo optimaal mogelijk wordt ondersteund gedurende de werkdag. Ieder lichaam is anders en heeft andere zitvoorkeuren. Daarom heeft Firmseats de collectie zo ruim mogelijk opgezet met verschillende modellen en combinaties.

Zit de ideale kruk er niet bij? Geen enkel probleem. Firmseats beschikt over een super groot assortiment aan onderdelen waarmee elke kruk kan worden samengesteld. Wij maken gebruik van een speciaal modulair systeem waarmee onderdelen gemakkelijk vervangen of gewisseld kunnen worden. Hierdoor gaat de kruk zo lang mogelijk mee!

Wij zijn nieuwsgierig naar uw ideale kruk. Vertel ons uw voorkeuren en wij stellen uw kruk samen.

Zelf ervaren hoe goed de krukken van Firmseats zitten? Bel 0321- 38 51 79

Gratis proefplaatsing

Hygiëne in de praktijk

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk hygiëne is in de praktijk. Onze krukken en stoelen worden standaard geleverd in hoge kwaliteit kunstleer. Kunstleer is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek. Ook de andere onderdelen van de kruk voldoen aan de hoogste hygiëne eisen. Alle krukken zijn voorzien van open wielen die het vasthouden van vervuiling voorkomen. De kruisvoet heeft een glad gepolijst oppervlak met een open onderkant zonder ribben. Hierdoor wordt de ophoping van vuil en stof voorkomen. De gasveer blijft stofvrij door een beschermende kunststof hoes. Componenten die het meest aangeraakt worden zoals bedieningshendels, leuningen en zittingen zijn daarom bestand tegen intensieve reiniging en desinfectie.

Proefplaatsing

Ieder lichaam is anders en maakt goed zitten dus erg persoonlijk. Firmseats vindt goed zitten erg belangrijk en zijn pas tevreden als de klant dat ook is.

Daarom zijn wij voorstander van 'gewoon proberen'. Geheel kosteloos natuurlijk. Wij leveren de kruk graag persoonlijk af in de praktijk, zo kunnen wij extra advies geven gericht op de specifieke situatie. Bevalt de kruk niet? Dan halen wij de kruk weer op en bespreken wij samen de vervolgstappen; een andere zitting, leuning of andere opties.

Firmseats is de betrouwbare partner voor de mondzorg!

Neem contact met ons op!