Welke zadelkruk past bij mij?

Waarom een zadelkruk?

Rechtop zitten op een reguliere (werk) stoel kost het lichaam veel kracht. Het resultaat van een lange dag werken is onderuit gezakt zitten en een vermoeiende houding. Het werken op een FIRMSEATS zadelkruk voorkomt dit. Dankzij de vorm van het zadel wordt het lichaam gedwongen de bekken te kantelen. De rug, de nek en het hoofd nemen hierdoor een gezonde houding aan en voorkomen vermoeidheid aan het einde van uw werkdag. 

Het zitten op een zadelkruk van FIRMSEATS zorgt voor een productievere werkdag. De ergonomische vorm van het zadel zorgt voor minder in elkaar gezakte houding. Dit zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam. Uiteindelijk draagt dit bij aan meer focus en een vitale werkdag.

Waarom een tabouret kruk?

Op zoek naar extra ondersteuning tijdens uw werkzaamheden? De FIRMSEATS tabouret krukken bieden de perfecte oplossing. De tabouret krukken uit de classic collectie zijn uitgevoerd met een PU (polyurethaan) zitting. De superzachte zittingen zijn vrijwel onverwoestbaar en agressief te reinigen voor optimale hygiëne. De afgevlakte randen van de zitting zorgen ervoor dat de benen niet worden afgekneld en zorgt voor een goede zithouding en doorbloeding tijdens uw werkdag. Alle tabouret krukken zijn voorzien van een ringmechaniek wat de bediening eenvoudig maakt. U hoeft nooit meer te zoeken naar een hendel!

Meer ondersteuning

Heeft u meer behoefte aan wat meer ondersteuning? Dan is een zadelkruk of tabouret kruk met rugleuning misschien een oplossing. Een rugleuning biedt u de gewenste ondersteuning in uw rug wanneer u dat nodig heeft. Hierdoor voorkomt u een vermoeide houding tijdens uw werkzaamheden. De FIRMSEATS krukken met rugleuning zijn geheel in te stellen naar uw wens. De rugleuning is gemakkelijk te verstellen en in alle posities te plaatsen.

De krukken zijn voor iedereen geschikt. Voor iedereen langer dan 1.85 meter raden wij de XL variant aan.

Zit uw ideale kruk er niet bij? Wij stellen m' voor u samen! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bestelt u voor 12:00u, dan wordt u bestelling de volgende werkdag bij u thuis geleverd.